Facebook logoFacebook
LinkedIN LinkedIn
Twitter logoTwitter
Youtube logoYoutube


Evenementen

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat staatssecretaris Jetta Klijnsma en wethouder van Amsterdam Arjan Vliegenthart tijdens het 2-in-1 Congres aanwezig zijn dat het expertisecentrum samen met (social enterprise) Peer organiseert. Op woensdag 22 april bent u van 13.00-17.15 uur van harte welkom om het 2-in-1 Congres gratis bij te wonen op de Hogeschool van Amsterdam (HvA), locatie Fraijlemaborg. Het 2-in-1 Congres bestaat uit de conferentie 'SBR: Scoren met nieuwe technologie' en het event 'Ondernemen met een ziel. Deelnemers aan de conferentie ontvangen 3 Permanente Educatie (PE) punten.

Conferentie 'SBR: Scoren met nieuwe technologie'

Tijdens de conferentie worden trends in het accountantsvak besproken, zoals UBL, RGS en SBR. Interessante sprekers uit het werkveld delen nieuwe inzichten en kennis en daarnaast zullen een tweetal studenten hun onderzoeksresultaten presenteren. Het definitieve programma wordt de komende weken stapsgewijs bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten.

KLIK HIER om u direct gratis aan te melden voor de SBR conferentie

Event 'Ondernemen met een ziel'

Parallel aan de conferentie vindt het event ‘Ondernemen met een ziel’ plaats waarbij ondernemers diverse workshops volgen zoals 'Pitchen vanuit je hart', 'Succesvolle sociaal ondernemers presenteren zich' en 'Lekker in je lijf met luchtdirigeren'. De conferentie en het event ‘Ondernemen met een ziel’ starten en eindigen gezamenlijk met een plenair programma waarbij o.a. de staatssecretaris Jetta Klijnsma en wethouder van Amsterdam Arjan Vliegenthart worden geïnterviewd door Bart Drenth, voorzitter van MKB Amsterdam. Tijdens dit gedeelte wordt de samenwerking tussen de HvA en Peer bestempeld. De dag wordt afgesloten met een borrel.

KLIK HIER om u direct gratis aan te melden voor het ondernemersevent 

Meer informatie: instantreporting@hva.nl, 06-21158589. Contactpersoon Nové Koning.

Heeft u nog interessante evenementen waarin het expertisecentrum kan participeren? Neem dan contact met ons op.