Facebook logoFacebook
LinkedIN LinkedIn
Twitter logoTwitter
Youtube logoYoutube


Evenementen

Instant Reporting organiseert diverse evenementen waarin de focus ligt op kennisoverdracht en de samenwerking tussen het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid. 

Conferentie
De halfjaarlijkse conferenties die het expertisecentrum Instant Reporting organiseert vormen een uitstekend platform voor kenniscirculatie tussen het onderwijs, bedrijven en de overheid. Gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven krijgen ruimte om de nieuwste ontwikkelingen in de digitalisering van de financiële functies te presenteren. Daarnaast krijgen Stage+ studenten een podium aangereikt om hun onderzoeksresultaten te presenteren. Uniek is de mengelmoes van deelnemers aan de conferentie die bestaat uit accountants, softwareleveranciers, vertegenwoordigers van diverse overheidsinstanties en docenten en studenten van het hoger en wetenschappelijk onderwijs.
Op deze pagina informeren wij u over een nieuwe datum van de conferentie zodra deze bekend is. 

Sfeerimpressie conferentie; 2-in-1 Congres woensdag 22 april 2015

Stage+
Het Stage+ traject is een onderwijsvorm waarbij studenten een praktijkstage of afstudeeropdracht op het gebied van SBR/XBRL combineren met een collegereeks die veelal verzorgd wordt door professionals uit de beroepspraktijk. Bedrijven kunnen via de website van het expertisecentrum een stage-/afstudeerplaats aanbieden. Instant Reporting brengt de plaats onder de aandacht bij de studenten en zet zich volledig in om een geschikte kandidaat voor u te vinden. 

Cursussen en workshops
Het expertisecentrum biedt regelmatig cursussen en workshops aan voor bedrijven, op basis van door het expertisecentrum ontwikkeld onderwijsmateriaal. Ook voor een cursus op maat kunt u bij het expertisecentrum terecht.

 

Sfeerimpressies van een cursus en een informatiemarkt

IR+ bedrijfsscan
Per september 2010 bestaat de IR+ bedrijfsscan. Als uw bedrijf een scan laat uitvoeren door het expertisecentrum wordt uw bedrijf in een half jaar durend adviestraject meegenomen door het expertisecentrum, met als doel u bedrijf op een strategisch verantwoorde manier te laten participeren in SBR.

Heeft u vragen of interesse in één van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of instantreporting@hva.nl.