Facebook logoFacebook
LinkedIN LinkedIn
Twitter logoTwitter
Youtube logoYoutube

IR+ Scan

Uitdagingen
Het expertisecentrum kent als geen ander de uitdagingen waar u voor staat als bedrijf bij de implementatie van SBR. De IR+ Scan brengt voor u in kaart waar u op dit moment staat op de ladder van SBR en hoe u op een strategisch verantwoorde manier de doelstellingen van uw bedrijf met behulp van SBR kan realiseren. Daarnaast wordt zorgvuldig in kaart gebracht wat het werken met SBR voor effectiviteit- en efficiency voordelen kan bieden voor uw bedrijf.

Met de IR+ Scan krijgt u advies over een succesvolle implementatie van SBR binnen uw bedrijf. Dit advies is volledig gebaseerd op de doelstelling en behoeften van uw bedrijf met SBR.

U kunt hier bij denken aan advies over:

  • Softwarepakketten
  • Bedrijfsprocessen
  • Scholing van personeel
  • Advies aan klanten

De kosten hiervan bedragen € 400,- per maand gedurende een half jaar.

IR+ Scan
De IR+ Scan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake gesprek

Een intakegesprek met een van de medewerkers van het expertisecentrum. Dit gesprek is onder andere bedoeld om de doelstellingen en het kennisniveau van het bedrijf op het gebied van SBR vast te stellen.

  • Inhouse cursus SBR

Deze cursus wordt inhouse verzorgd op basis van de syllabus van het kenniscentrum en is toegespitst op de kennisbehoefte van uw bedrijf.

  • Het daadwerkelijke adviestraject

Eén van de Stage+ studenten werkt een half jaar lang bij u in het bedrijf en brengt alle bedrijfsprocessen voor u in kaart. Het product van het traject is een strategisch advies.

  • Follow-up en klankbord

Na een gezamenlijk te bepalen periode komt er een medewerker van het expertisecentrum bij u langs om te kijken hoe uw bedrijf er voor staat waar het gaat om de implementatie van de adviezen. Tijdens de follow-up kunnen dan spelende problemen en issues worden opgelost.

Daarnaast kan het bedrijf het expertisecentrum te allen tijde gebruiken als klankbord.

Interesse?
Heeft u interesse voor het uitvoeren van een IR+ Scan binnen uw bedrijf? Dan kunt u contact met het expertisecentrum opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens dit gesprek wordt bepaald of het uitvoeren van een IR+ Scan de beste oplossing is voor uw bedrijf. U kunt bellen naar 020 – 523 68 63. Mailen kan natuurlijk ook: info@instantreporting.nl