MUIS SOFTWARE LANCEERT EEN KOPPELING MET DE RABOBANK
24-10-2014

MUIS Software lanceert een koppeling met de Rabobank INCLUSIEF geautomatiseerd betaal- en incasso-opdrachten versturen

MUIS Software lanceert dinsdag 28 oktober de boekhoudkoppeling met de Rabobank. Deze boekhoudkoppeling kan de ondernemer en de accountant veel tijd besparen! Alle bij- en afschrijvingen van Rabobank-betaalrekeningen worden op geautomatiseerde wijze geboekt in de administratie door middel van het geavanceerde herkenningssysteem in iMUIS Online. Tevens is het mogelijk betaal- en incasso-opdrachten vanuit iMUIS Online naar de Rabobank te versturen. Daar worden ze dan klaargezet voor betaling.

Jojanneke Heijnis, Marketing Manager bij MUIS Software: “De visie van MUIS Software is dat ondernemers vooral moeten kunnen ondernemen en zo min mogelijk tijd moeten besteden aan administratieve taken. De koppeling tussen MUIS Software en de Rabobank zorgt voor tijdsbesparing. Bankmutaties overtypen of dagafschriften handmatig inlezen is vanaf vandaag verleden tijd!”

Over MUIS Software MUIS Software ontwikkelt administratieve software voor accountants en ondernemers. Sinds 1984 is zij actief op de Nederlandse markt en bedient zij meer dan 15.000 klanten. De producten van MUIS Software worden geheel in eigen huis ontwikkeld. De kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan bij MUIS Software hoog in 't vaandel.

Dankzij goede samenwerking met gerenommeerde gespecialiseerde partners in meerdere branches, kunt u met de onze software altijd de ideale oplossing voor uw onderneming samenstellen. MUIS Software is een solide en slagvaardige organisatie, die zich kenmerkt door korte interne lijnen. Hierdoor hebben klanten direct persoonlijk contact met de juiste medewerker in de organisatie.

De koppeling tussen de Rabobank en iMUIS Online is vanaf 28 oktober 2014 beschikbaar.

Voor meer informatie gaat u naar www.muis.nl/rabobank 

Categorie(n)           Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Financiele administraties         
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL

http://www.muis.nl

Bron: http://www.softwarepakketten.nl/bericht/5100&bronw=1/MUIS_Software_lanceert_koppeling_met_de_Rabobank.htm

 
Andere artikelen gerelateerd aan dit artikel:
Primaccount ontwikkelt directe koppeling met CreAim portal en eHerkenning
XBRL-koppeling AccountView
Directe koppeling tussen Twinfield en Infine Software
PERSBERICHT: MUIS en Arvum tekenen convenant
PERSBERICHT: MUIS Software en eVerbinding realiseren koppeling
PERSBERICHT: Koppeling Reeleezee Administratie met Mijn ING Zakelijk zorgt voor automatische verwerking van bankmutaties


naar nieuwsoverzicht