Facebook logoFacebook
LinkedIN LinkedIn
Twitter logoTwitter
Youtube logoYoutube

Ondersteuning bij het vinden van een stage-/afstudeeropdracht

Het expertisecentrum biedt studenten een aantal hulpmiddelen en handvatten bij het vinden van een stage- of afstudeeropdracht op het gebied van SBR/XBRL.

1. Een voorlichtingsmiddag over het Stage+ traject
Deze voorlichtingsmiddag vindt voor het traject dat start in september plaats in maart, en voor het traject dat start in februari in oktober of november. Wil je de voorlichting graag volgen? Geef je dan alvast op door een mail te sturen naar: info@instantreporting.nl

2. Werkgeversdagen op de LWB en de FMB
Op de werkgeversdagen van het Domein Economie en Management staat een stand van het expertisecentrum. Hier kun je informeren naar vacatures en alle vragen stellen die je wilt.

3. Overzicht SBR opdrachten
Instant Reporting heeft ook een overzicht  gemaakt van mogelijke opdrachten die de studenten op het gebied van SBR kunnen uitvoeren. Alle opdrachten, onderzoeksvragen zijn gebaseerd op bestaande vragen vanuit het bedrijfsleven.

4. Stage+ profiel
Door het invullen van het Stage+ profiel schrijf je je in voor het Stage+ traject. Dit betekent dat Instant Reporting actief op zoek gaat naar vacatures die passen bij jouw profiel en dat je wordt uitgenodigd voor alle activiteiten van het experticecentrum.

5. Vacatures
Actuele vacatures op het gebied van SBR zijn terug te vinden op onze website onder de pagina vacatures. Voor de studenten van HvA DEM zijn alle Stage+ traject vacatures ook via OnStage terug te vinden.

Heb je hulp nodig bij het vinden van vacatures, neem dan contact op met één van onze medewerkers.