Facebook logoFacebook
LinkedIN LinkedIn
Twitter logoTwitter
Youtube logoYoutube


Arvum Accountants

Arvum Accountants is het virtuele kantoor van Instant Reporting.

Arvum Accountants is begin 2012 van start gegaan vanuit het project 'SBR in Bedrijf'. Dit virtuele accountantskantoor wordt gerund door vierdejaars Accountancy studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het kantoor is volledig digitaal ingericht en in staat om alle financiële gegevens voor de fiscus, de Kamer van Koophandel en het CBS in Standaard Business Reporting (SBR) aan te leveren. Ook de communicatie met de klanten is volledig gedigitaliseerd met behulp van een portaal. De klanten zijn in dit geval de bedrijven van het bedrijfspracticum van de HvA.

Doelstelling
Arvum Accountants is opgericht met het doel om Accountancy studenten te leren omgaan met een moderne digitale kantooromgeving, zodat ze na afsluiting van hun opleiding over voldoende vaardigheden beschikken om in zo'n omgeving te kunnen werken. Daarnaast wordt de ontwikkelde kennis beschikbaar gesteld aan bedrijven. Met deze kennis kunnen de voordelen van SBR maximaal worden gerealiseerd.
Arvum Accountants heeft de ambitie om uit te groeien tot het grootste virtuele kantoor op het gebied van SBR. Door Arvum zal de kennisontwikkeling van docenten, studenten en professionals worden gestimuleerd.

De naam Arvum staat voor een wijdse blik, mooie vergezichten, een prachtige horizon en toch met beide benen op de grond. Toegankelijkheid, transparantie en het stimuleren van leren zijn de kernwaarden van Arvum. Zo wordt er gezaaid (geïnvesteerd) en de oogst (de mogelijkheden van Standard Business Reporting) wordt beschikbaar gesteld aan belangstellenden.

Zie voor meer informatie: www.arvum-accountants.nl